Table service

Ingen ventetid,
Ingen besvær -
Bare ren
Bekvmmelighed

Servicen bliver bare ikke bedre

Table Service –  Ingen ventetid, ingen besvær – bare fokus på oplevelsen.

Hurtig bestillingsflow

Med vores QR-baserede system kan gæsterne nemt bestille drikkevarer & bordpakker direkte fra bordet. De scanner QR-koden, ser menuen på deres telefon og træffer deres valg.

Nem betjening

Når gæsterne har valgt deres bestilling, sender systemet automatisk ordren til din tablet/ iPad i baren. Dit personale kan nemt godkende bestillingen, og betalingen er klaret. Oplev en effektiv service og mindre tid brugt på manuel betjening.

Forbedret Gæsteoplevelse

Dit venue vil stå skarpere end aldrig før med denne nye tilføjelse af ekstra service. Gæsterne vil føle sig som VIP’s, når de oplever hvor nemt det er at springe køen i baren over eller ventetiden på betjening. På denne måde viser du dine gæster, at du værdsætter deres tid og ønsker at give dem den bedste oplevelse.

Øget Indtjening

Det hurtige og brugervenlige bestillingssystem betyder, at gæsterne har tid til at udforske menuen og prøve nye ting. Resultatet:
- Øget salg pr. gæst
-Samlet øget indtjening for dit venue

Få tilføjet Table Service

Lad os tage din oplevelse til "next level" med Table Service. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan du kan imponere dine gæster og optimere dit venue med vores moderne og enestående service!

Table service skaber værdi for din virksomhed!

Gå ikke glip af hvad table servicen kan gøre for din virksomhed.

Book din demo

Tak fordi du viser interesse i Greeter! Vi vil elske at komme i kontakt med dig. Udfyld venligst formularen nedenfor, og inden for en uge vil vores team nå ud til dig

Tusind tak for din interesse. Din forespørgelse er sendt ind.
Noget gik galt... Prøv igen eller skriv til